Skip to main content

Psyikiske belastninger

Dere må være oppmerksomme på den store psykiske belastning det kan være å gjennomføre en behandling med assistert befruktning. Dere bør ha den nødvendige styrke og optimisme for å kunne mestre behandlingen, samtidig som dere må være realistiske og innse at muligheten for graviditet og fødsel er begrenset.

Det kan være en hjelp å ha kontakt med andre par i samme situasjon for å gi hverandre råd og støtte. En av mulighetene er den norske foreningen for barnløshet; Ønskebarn (se www.onskebarn.no).

fertilitetssjekk-fertilitetssjekk oslo-fertilitetsklinikk-fertilitetsklinik oslo-fertilitetstest menn-fertilitetstest kvinner-fertilitetssenteret-ivf-assistert befruktnin
fertilitetssjekk-fertilitetssjekk oslo-fertilitetsklinikk-fertilitetsklinik oslo-fertilitetstest menn-fertilitetstest kvinner-fertilitetssenteret-ivf-assistert befruktnin

Lykkes ikke behandlingen har dere fått ennå en skuffelse i det langvarige forsøk på å bli foreldre. For noen av dere vil dette ha vært siste mulighet.

Dere må så i fellesskap finne ut av hva denne situasjon vil bety for dere og hva dere fremover skal arbeide mot: Å innrette seg på et liv uten barn, eller adoptere, event. ta til dere fosterbarn.

Dere må være innstilt på at disse overveielser vil kreve meget av dere, så vel personlig som i parforholdet. Dere må vare åpne for å søke hjelp dersom dere føler at dere ikke kan makte dette selv. Personalet ved Fertilitetssenteret vil være behjelpelig med råd og veiledning i størst mulig utstrekning.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi svarer deg så raskt som mulig.

Bestill time

Vi bruker PasientSky til timebestilling. Bestill en time kjapt og enkelt nå.

Pilestredet Park 7, Inngang A, 3. etg. Inngang fra Stensberggt.

T: +47 22 99 28 99
E: post@fertilitetssenteret.nhn.no