Yoga for fertilitet

NYHET: Vi tilbyr nå kurs i yoga!

Det kan være tøft og krevende å vente på en positiv graviditetstest. En stressende hverdag og negative tanker gjør det ikke enklere. Yoga for fertilitet er en helhetlig, myk og rolig yogaform som kan støtte hormonsystemet, hjelpe deg med å håndtere stress, og ikke minst komme i kontakt med din essens. Stress, kaotisk livsførsel eller jobbsituasjon, negative mennesker, dårlige matvaner, samt hard fysisk aktivitet bidrar alle til å drenere oss for energi. Yoga for fertilitet kan bidra til å «lade batteriene» dine, øke livskraften og fremme balansen.

Om kurset

Kursets mål er å inkludere både kropp og sinn, samt optimalisere muligheten for å oppnå graviditet. Vi vil ta for oss spesifikke posisjoner, pusteøvelser og avspenningsteknikker for å balansere kroppens hormonsystem, redusere stressrespons og øke sirkulasjon og energiflyt til hjertet og bekkenområdet. Kurset krever ingen forkunnskaper innen yoga, da vi ønsker å tilpasse kurset til deltagerne – uansett om du har drevet litt med yoga eller ikke i det hele tatt. Vi har matter og utstyr til kurset, så du trenger ikke ta med deg noe spesielt (håndkle er heller ikke nødvendig å ta med). Vi anbefaler at du tar på deg behagelig og mykt tøy, og vi oppfordrer alle til å stille opp barbeinte på timene for best mulig ytelse.

  • Varighet: Én gang per uke, i 6 uker. Oppstart 8. oktober.
  • Tidspunkt: Mandager kl. 17-18.
  • Hvor: St Hanshaugen i Oslo. Adresse: Waldemar Thranes gate 5, 0171 Oslo. (i lokalene til Vital Oslo)
  • Pris: kr. 1500,-
  • Kapasitet: Kurset har begrenset antall plasser, første mann til mølla.
  • Erfaring: Det kreves ingen erfaring med yoga for å delta. Du behøver heller ikke ha med deg eget utstyr, vi stiller med matter o.l.
  • Påmelding: send Linda en epost med ditt navn, tlf nr og epost til yogaforfertilitet@gmail.com

Om instruktøren

Linda Burns er til daglig sykepleier og jordmor hos oss i Fertilitetssenteret. Hun har lærerutdannelse i Ashtanga Vinyasa fra HIYOGA i 2017/2018, og er Yoga Alliance sertifisert. Linda har praktisert yoga i over 6 år. Som yogalærer ønsker hun å tilby nye verktøy som kan styrke og støtte kvinner på veien mot en mulig graviditet.

I jobben min ser jeg daglig mange kvinner og par som venter og venter – enten på å starte behandling, på egguttak, befruktning og testdag. Dette er en psykisk krevende tid som ofte føles både ensom og vanskelig, og kan være en stor påkjennelse for mange par. Som sykepleier og jordmor snakker jeg mye med kvinner om hvordan hver og en kan håndtere situasjonen på sin måte, om tilstedeværelse og pust, håp og aksept. -Linda Burns, yogainstruktør

 

Vi gleder oss til å treffe deg og støtte deg på din vei mot ditt ønskemål!

 

Påmelding

Ønsker du å utforske om Yoga for fertilitet er noe for deg? Meld deg på ved å sende en epost til: yogaforfertilitet@gmail.com

For mer informasjon, følg Yoga for fertilitet på Facebook.