Yoga for fertilitet

Siste yogakurset før sommeren!

Det kan være tøft og krevende å vente på en positiv graviditetstest. En stressende hverdag og negative tanker gjør det ikke enklere. Yoga for fertilitet er en helhetlig, myk og rolig yogaform som kan støtte hormonsystemet, hjelpe deg med å håndtere stress, og ikke minst komme i kontakt med din essens. Stress, kaotisk livsførsel eller jobbsituasjon, negative mennesker, dårlige matvaner, samt hard fysisk aktivitet bidrar alle til å drenere oss for energi. Yoga for fertilitet kan bidra til å «lade batteriene» dine, øke livskraften og fremme balansen.

Om kurset

Kursets mål er å inkludere både kropp og sinn, samt optimalisere muligheten for å oppnå graviditet. Vi vil ta for oss spesifikke posisjoner, pusteøvelser og avspenningsteknikker for å balansere kroppens hormonsystem, redusere stressrespons og øke sirkulasjon og energiflyt til hjertet og bekkenområdet. Kurset krever ingen forkunnskaper innen yoga, da vi ønsker å tilpasse kurset til deltagerne – uansett om du har drevet litt med yoga eller ikke i det hele tatt. Vi har matter og utstyr til kurset, så du trenger ikke ta med deg noe spesielt (håndkle er heller ikke nødvendig å ta med). Vi anbefaler at du tar på deg behagelig og mykt tøy det er lett å bevege seg i.

  • Siste kurset før sommeren: Oppstart 6.mai 2019, kl. 17:00 – 18:00
  • Varighet: Én gang per uke, i 5 uker
  • Tidspunkt: Mandager kl. 17 – 18:00
  • Hvor: i våre lokaler i Pilestredet Park 7
  • Pris: kr. 1200,-
  • Kapasitet: Kurset har begrenset antall plasser
  • Erfaring: Det kreves ingen erfaring med yoga for å delta. Utstyr er tilgjengelig hos oss for alle deltagere, men ta gjerne med egen matte.
  • Påmelding: send Linda en epost med ditt navn, tlf nr og epost til yogaforfertilitet@gmail.com

 

Yoga for fertilitet har vært til stor hjelp, da det er tungt å gå igjennom behandlinger og forsøk, og vanskelig å slappe av. Timene har gitt meg ro, mulighet til å slappe av, til å tenke på meg selv, til å lære teknikker for avslapping og blodsirkulasjon. Timene har også vært fine fordi man møter folk i samme situasjon som en selv og får mulighet til å dele tanker og erfaringer.

Linda har vært fantastisk!  Hun ser alle og hun tar seg tid til å gi råd og svare på spørsmål enten det er før timen eller på e-post. Yoga for fertilitet anbefales på det varmeste! – Kursdeltager

 

Om instruktøren

Linda Burns er til daglig sykepleier og jordmor hos oss i Fertilitetssenteret. Hun har lærerutdannelse i Ashtanga Vinyasa fra HIYOGA i 2017/2018, og er Yoga Alliance sertifisert. Linda har praktisert yoga i over 7 år. Som yogalærer ønsker hun å tilby nye verktøy som kan styrke og støtte kvinner på veien mot en mulig graviditet.

I jobben min ser jeg daglig mange kvinner og par som venter og venter – enten på å starte behandling, på egguttak, befruktning og testdag. Dette er en psykisk krevende tid som ofte føles både ensom og vanskelig, og kan være en stor påkjennelse for mange par. Som sykepleier og jordmor snakker jeg mye med kvinner om hvordan hver og en kan håndtere situasjonen på sin måte, om tilstedeværelse og pust, håp og aksept. -Linda Burns, yogainstruktør

 

Vi gleder oss til å treffe deg og støtte deg på din vei mot ditt ønskemål!

 

Påmelding

Ønsker du å utforske om Yoga for fertilitet er noe for deg? Meld deg på ved å sende en epost til yogaforfertilitet@gmail.com

For mer informasjon, følg Yoga for fertilitet på Facebook.