Skip to main content

Forundersøkelse

Ved første gangs konsultasjon er det ønskelig at dere begge møter. Ved konsultasjonen vil vi ta opp journal og foreta en gynekologisk undersøkelse med Ultralyd av kvinnen. Prinsippene for eventuell behandling vil bli gjennomgått.

Dersom vi finner det nødvendig, vil ytterligere prøver/undersøkelser bli rekvirert før behandling kan starte. Hvis dere har vært til undersøkelse eller behandling et annet sted tidligere, er det fint om dere tar med alle aktuelle papirer (dvs. resultater av hormon- og sædprøver, epikriser, operasjonsbeskrivelser mv.) til konsultasjonen. For alle par kreves at det foreligger resultat av blodprøver for hepatitt B og hepatitt C, samt HIV. Disse skal ikke være eldre enn 2 år gamle. Dessuten skal det foreligge resultat av blodprøve for røde hunder (Rubella) av kvinnen. Kvinner som ikke har hatt røde hunder bør normalt vaksineres før behandling.

Før hver behandling må dere begge underskrive en samtykkeerklæring.
Pasienter bosatt utenfor Østlands-området kan, hvis det ønskes, gjøre første gangs konsultasjon telefonisk. Vi samarbeider med flere erfarne gynekologer over hele landet, som kan foreta alle nødvendige undersøkelser og kontroller, også i forbindelse med hormonbehandlingen.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi svarer deg så raskt som mulig.

PasientSky

Vi benytter PasientSky for sikker kommunikasjon og oppfølging av deg som pasient.

Pilestredet Park 7, Inngang A, 3. etg. Inngang fra Stensberggt.

T: +47 22 99 28 99
E: post@fertilitetssenteret.nhn.no